• facebook
  • twitter
  • link
  • youtube
  • Dongguan Sunkia1
  • Dongguan Sunkia
  • SUNKIA workshop
  • SUNKIA office

Guangdong Sunkia Machinery & Technology CO.,LTD

Sunkia Machinery minangka produsen terkemuka sing fokus ing pangembangan lan manufaktur mesin post-press high-end sajrone 12 taun.Kita minangka perusahaan berteknologi tinggi sing duwe teknologi paten mesin laminating multi-fungsi.Mesin lapisan kertas cerdas.Mesin kita duwe sertifikat CE.Kita dumunung ing Kutha Dalingshan, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, sing nduweni tim produksi tingkat pertama, sistem jaminan kualitas sing sampurna, lan tim riset & pengembangan teknis sing kuwat.Kita minangka perusahaan sing disertifikasi ISO.
Kita wis negesake prinsip "Kualitas, Kredibilitas, lan Semangat" wiwit diadegake ing 2008.

Sunkia High-end mesin post printing saka China kanggo donya